Esteu aquí: Inici Qui som?

Qui som?

El complex

El Magical és un centre de continguts audiovisuals, que pertany al Consorci del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, format per l’Ajuntament i la Universitat de Lleida. Situat al Turó de Gardeny, el MAGICAL es basa en un projecte transversal, amb un centre de producció audiovisual com a eix vertebrador, equipat per respondre a les exigències de la televisió, el cinema digital, l’estereoscòpia, la publicitat o el multimèdia.

El Magical té 4 eixos d’actuació i de serveis:

  • Viver i hotel d’empreses: Magical disposa de vora 400 m2 per acollir empreses vinculades directament o indirectament a la imatge i al so.
  • Lloguer de platós: El Magical s’ha dotat amb 5 platós que van des de 80 fins als 600 m2 i de dos sets exteriors amb 80 i 2.500 m2, respectivament.
  • Lloguer de tecnologia: El centre disposa de tota la tecnologia per atendre qualsevol gravació d’imatges: càmeres FULL HD, 4K (Red One) i estereoscòpiques amb tot l’equipament de microfonia i de gravació complerts. Magical s’ha dotat també dels serveis de postproducció en imatge i so a través d’una sala Mistika i una sala de Protools, també per Dolby 7.1
  • Formació i Borsa de treball: El Magical organitza diversos cursos i Master Class anuals tant per estudiants com per a professionals per tal d’assolir una borsa de treball competent que posem a disposició dels de clients i productors.

Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat