Esteu aquí: Inici Produccions Segon Origen

Segon Origen 

El rodatge de "Segon origen", el projecte en el qual Bigas Luna estava treballant quan va morir, continua rodant-se a les instal·lacions del Magical Media, així com a diversos indrets del Turó de Gardeny i de Lleida ciutat. L'adaptació de l'obra de Manuel de Pedrolo 'Origen com Mecanoscrit' està dirigit per Carles Porta, que també és productor i co-guionista.

Per donar vida als personatges de la novel·la, Porta compta amb l'actriu anglesa Rachel Hurd-Wood ('perfum', 'Peter Pan') que fa el paper de l'Alba i d’Andrés Batista i Ibrahim Mane que donen vida a Dídac en diferents etapes (infantil, juvenil) i que van ser seleccionats pel mateix Bigas Luna. A més, la pel·lícula té entre el seu equip Sergi López ("El Laberinto del Fauno", 'Harry, un amic que vol'), que dona vida a un personatge enigmàtic.

Per recrear la Catalunya posapocalitica, la producció compta amb un equip d'efectes especials dirigit per Ben Shepherd ("Harry Potter i el calze de foc", "Big Fish"). Altres membres de l'equip són el director artístic: Balter Gallart ("El cos", "Cecs girasols"), així com el director de fotografia Albert Pascual ("Yo soy la Juani',"El truco del manco") i el compositor anglès David Julyan ('el final truc", "Memento").

Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat