Esteu aquí: Inici Notícies V Trobada Lleida Drone el dissabte 31 al Magical Media

V Trobada Lleida Drone el dissabte 31 al Magical Media

Taller infantil i juvenil per aprendre a fer volar “minidrones”, demostracions d’impressores 3D i ponències tècniques

La V Trobada Lleida Drone se celebrarà dissabte vinent, dia 31, de les 9 a les 19. hores, al Magical Media. Al llarg del matí, l’Associació Lleida Drone ha programat una sèrie de ponències tècniques i d’aplicacions professionals dels aparells voladors. A la tarda, tindrà lloc el taller infantil i juvenil per aprendre a fer volar minidrones, que ja compta amb 50 inscrits.

Una de les novetats tecnològiques que presentarà la trobada és la demostració de la creació de drones mitjançant una impressora 3D. El públic gaudirà, a més, d’una exposició d’aparells drone i d’impressores 3D durant tota la jornada. A partir de les 17hores, el Castell dels Templers protagonitzarà la gravació d’un vídeo multidrone.

D’entre les aplicacions dels drones que s’exposaran al públic, destaca el projecte Planet del Centre Avançat de Tecnologies Aeroespacials per controlar la contaminació i el moviment dels animals del Coto de Doñana. A més, Nitrofirex presentarà el seu projecte per a l’extinció nocturna d’incendis forestals amb l’ús de drones.

Més informació, a www.lleidadrone.com

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat