Esteu aquí: Inici Notícies Rodat al Magical Media el primer curtmetratge en 3D d’Espanya “You will fall again”, dirigit per Álex Pachón

Rodat al Magical Media el primer curtmetratge en 3D d’Espanya “You will fall again”, dirigit per Álex Pachón

El plató 4 del centre audiovisual Magical Media de Lleida ha acollit durant quatre dies el rodatge en estereoscòpia (3D) de You will fall again, un curtmetratge de ficció. El director, Álex Pachón, ha comptat amb la col·laboració de l’estereogràfic Enrique Criado, un dels tècnics pioners a Espanya del 3D.

La pel·lícula s’ha rodat amb els sistemes de filmació estereoscòpica més avançats, que formen part de l’equipament del Magical Media, per poder-se projectar en 3D. D’aquesta manera, Lleida s’ha convertit en la primera seu espanyola que ha acollit un rodatge de curtmetratge en 3D.

Les imatges del rodatge aniran acompanyades d’una gran càrrega d’efectes visuals. La postproducció es farà en sistema digital i també es desenvoluparà a les instal·lacions del Magical en les properes setmanes.

El curtmetratge està protagonitzat per l’actor lleidatà Eduard Muntada, que ha participat en multitud de produccions de teatre, cinema i televisió. La resta de l’equip tècnic està format per professionals del cinema com Enrique Criado, Albert Sellés, Antoñico Jiménez, Patricia S. Mora y Rubén González Barbosa.
 
 
director i actor.jpg
 
 
  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat