Esteu aquí: Inici Notícies Quatre centres educatius participen en la celebració del Dia Mundial de la Televisió al Magical Media

Quatre centres educatius participen en la celebració del Dia Mundial de la Televisió al Magical Media

S’encarreguen de la realització d’un programa especial, el muntatge de decorats i el maquillatge

Quatre centres educatius van participar ahir al Magical Media en la celebració del Dia Mundial de la Televisió. Els alumnes de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida (UdL) i del grau Imatge i So de l’institut Caparrella van gravar el programa especial Televisió 3.0, l’alumnat de l’Escola d’Art Leandre Cristòfol va fer els decorats i els alumnes de l’IES Torre Vicens es van encarregar del maquillatge.

El magazín va debatre el futur del mitjà televisiu amb l’entrevista de Mariví Chacón a Miquel Calzada i una taula rodona, moderada per Mònica Mombiela, amb Lluís Caelles, Sergi Vicente, Eva Varas i Laura Bernis. Paral·lelament, nou televisions de la demarcació lleidatana van organitzar diferents activitats commemoratives.

Els alumnes de la UdL i de l’institut Caparrella preparaven aquesta celebració des de fa dos mesos sota la coordinació de la direcció del centre audiovisual.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat