Esteu aquí: Inici Notícies Postproducció del llargmetratge “Nick” al Magical Media

Postproducció del llargmetratge “Nick” al Magical Media

El director i guionista és José Pozo, guanyador de dos Goya

La productora andorrana Imminent Produccions farà la postproducció del llargmetratge Nick al Magical Media. El director i guionista és José Pozo, que ha guanyat dos Goya i diversos premis internacionals amb pel·lícules d’animació.

Pozo ha dirigit també curtmetratges de ficció, entre els quals hi ha Clodette, en què ja va utilitzar la tecnologia i els equips de postproducció del centre audiovisual lleidatà. En aquella ocasió, Imminent Produccions va signar un conveni de col•laboració amb el Magical Media per als propers projectes.

La pel·lícula es rodarà a partir del mes d’abril a Ordino i la Massana (Andorra). El film explica l’arribada del Nick, un adolescent de 15 anys, a casa del seu germà Margret, policia d’un petit poble; el Nick li confessa que ha estat testimoni d’un assassinat i que ho ha capturat tot en unes fotografies que s’han de revelar.

Entre els actors d’aquest llargmetratge hi ha Cooper Crafar, un jove andorrà que va ser descobert per José Pozo i va participar en el curtmetratge Private Kingdom d’aquest director, i Timothy Gibbs, molt popular per la seva participació en sèries de televisió com Sexe a Nova York.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat