Esteu aquí: Inici Notícies Postproducció del curtmetratge andorrà “Clodette” al Magical Media

Postproducció del curtmetratge andorrà “Clodette” al Magical Media

També s’ha utilitzat tecnologia i maquinària del centre audiovisual en la gravació

La postproducció del curtmetratge andorrà Clodette ha començat a les sales AVID i Mistika del Magical Media. El curt està dirigit pel realitzador Josep Pozo i produït per IMMINENT. La gravació de Clodette ha utilitzat també tecnologia i maquinària del Magical i s’ha realitzat al Principat d’Andorra, concretament a les parròquies d’Ordino i la Massana. IMMINENT havia signat prèviament un acord de col·laboració amb el centre audiovisual. 

El director, Josep Pozo, i l’editor, Albert Selles, amb l’assessorament de Pep Oriol, del Magical, treballen ara en el muntatge de les imatges i en els propers dies utilitzaran la tecnologia de la sala Mistika per corregir el color i el format final. Al mateix temps, produiran la banda sonora del curt a l’estudi Protools de la sala Dolby del Magical amb l’assessorament del sonòleg Robert Canela.

El curtmetratge Clodette narra les desventures d'una dona jubilada que es passa les hores avorrida davant del televisor. Un dia queda atrapada a l’interior d’un telecabina i en la seva ment s’alliberen infinitat de records de joventut mentre el rellotge del temps corre el perill de parar-se per sempre.

 
  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat