Esteu aquí: Inici Notícies Medalla de la Ciutat al mèrit científic o investigador a Josep Clotet, exgerent del Parc Científic

Medalla de la Ciutat al mèrit científic o investigador a Josep Clotet, exgerent del Parc Científic

L’Ajuntament la hi atorga per la seva extensa i inspiradora trajectòria, que ha enriquit Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha atorgat la Medalla de la Ciutat al mèrit científic o investigador a Josep Clotet Sopeña, exgerent del Parc Científic. El lliurament tindrà lloc dijous vinent, dia 10, a les 20 hores, al Palau de la Paeria. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, afirma que la seva “extensa, inspiradora i valuosa trajectòria ha enriquit la ciutat en tots els sentits”.

La comunicació de la concessió de la medalla li reconeix “una clara vocació participativa”, que ha contribuït a l’enriquiment col·lectiu, com en el cas, per exemple, de la seva col·laboració en la redacció del Pla Estratègic per a la Societat de la Informació a Catalunya. També se’l considera responsable que “cada cop més s’interioritzi el concepte de l’e-administració”, segons el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris.

Clotet, nascut a Lleida l’any 1954, és llicenciat en Informàtica per la UPM i màster en Direcció de Sistemes i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions per a la l’Administració pel MAP i per la Universitat Politècnica de Madrid. La darrera responsabilitat que ha exercit és la de gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, des del 2008 fins al 2017. Ha treballat a la banca i ha exercit càrrecs d’alt nivell als ajuntaments de Barcelona i Lleida, i ha estat professor associat de les universitats de Lleida i Barcelona. A més, ha participat en diferents organismes de l’Administració pública en els àmbits estatal, autonòmic i local. És autor de diversos llibres i publicacions de caràcter científic i divulgatiu ( www.josepclotet.cat)

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat