Esteu aquí: Inici Notícies La Magical Lan Party 2011 augmenta la seva oferta amb l’Expotaku, un espai centrat en el manga, el còmic i l’anime

La Magical Lan Party 2011 augmenta la seva oferta amb l’Expotaku, un espai centrat en el manga, el còmic i l’anime

L’edició d’enguany també inclou el “Future Modding Tournament 2011” per tunejar els ordinadors, puntuable per al torneig nacional

La “Lleida Magical Lan Party” augmenta enguany la seva oferta amb Expotaku, un espai per promocionar i gaudir de la cultura dels amants del manga i l’anime on els participants i visitants trobaran múltiples activitats relacionats amb el món del manga i del còmic. Els jocs de rol també tindran el seu espai, així com les consoles, que estaran a l’abast dels aficionats a aquests tipus d’entreteniment comú per a totes les edats.

Otaku és una paraula japonesa que s’utilitza per anomenar a la gent molt interessada en el món del anime (dibuixos animats de procedència japonesa), manga (còmic japonès i similar), videojocs i també, a occident, a la gent amant de l’animació i la cultura japonesa. Dins l’Expotaku de la Lleida Magical LAN Party també es faran competicions de Cosplay, on els participants es disfressen i actuen com els seus personatges de còmic preferits.

Així mateix, un dels atractius més importants de la Lleida Magical Lan Party és la participació al “Future Modding Tournament 2011”. Els participants que desitgin “tunejar” els seus ordinadors poden inscriure’s a competicions de modding i overclocking, puntuables al torneig nacional. A més, s’oferirà un taller de tècniques de vinil i pintura combinats i una xerrada sobre sistemes multimèdia i NAS a la llar per a que els participants treguin el màxim rendiment als seus sistemes informàtics i deixar-los amb una “look” espectacular .

També, dins el marc de la “Lleida Magical LAN Party” s’ofereixen visites guiades al Parc Científic i a l’Arboretum Pius Font i Quer. Per apuntar-se, cal trucar prèviament al telèfon 010.

La Lleida Magical Lan Party, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig al Magical Media i a altres dependències del Parc Científic, està patrocinada per l’Ajuntament de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Movistar i IWS. Aquesta edició de la LAN Party ha sorgit de la iniciativa ciutadana i de les Xarxes Socials. L'organitzen IWS i STP, amb el patrocini de l'Ajuntament de Lleida, del Parc Científic i Tecnològic i de Movistar, a més de la col•laboració d'altres institucions i entitats i dels voluntaris. El patrocini de Telefònica, que dóna suport econòmic, fa possible disposar d'una connexió a Internet de banda ampla a través de fibra òptica.

Més informació i inscripcions en l’adreça: http://magical-party.blogspot.com/

Més informació d’Expotaku a: http://www.expotaku.com/lleida/

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat