Esteu aquí: Inici Notícies La Lleida Magical Lan Party tanca les portes amb èxit de participació

La Lleida Magical Lan Party tanca les portes amb èxit de participació

500 participants, 34 edificis en 3D a Google Earth, 4 Aplicacions per a mòbils i una producció audiovisual són alguns dels seus resultats

La Lleida Magical Lan Party tanca les portes amb èxit de participació

Montse Mínguez ha fet el lliurament de premis als guanyadors dels diferents concursos que s'han organitzat durant la trobada © Ajuntament de Lleida

La tinent d’alcalde i regidora de Noves Tecnologies i Parc Tecnològic Montse Mínguez ha assistit a la clausura i lliurament de premis de la Lleida Magical LAN Party, que s'ha fet aquesta tarda. Aquesta cita dels amants, curiosos i simpatitzants de les noves tecnologies, la informàtica, els infojocs i la cultura del “manga”, s’ha celebrat a l’edifici del Magical i en diferents instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida durant els dies 6, 7 i 8 . La trobada ha reunit més de 500 participants en les distintes activitats i concursos que s’han organitzat.

Com a resultats d’aquest esdeveniment informàtic, s’han de destacar els més de 34 edificis en 3D que s’han generat a partir dels concursos i les activitats programades. Aquests edificis seran carregats a Google Earth i enriquiran el contingut referent a la nostra ciutat, que podrà ser consultat per tots el usuaris mundials d’aquesta aplicació de Google. Alguns dels edificis són la Llotja, el Parc Tecnològic, els ponts de Princep de Viana i Maristes, les esglésies de Sant Martí i Santa Tereseta, el castell de Gardeny, entre altres.

Així mateix, en el concurs de Apps (aplicacions descarregables per a telèfons mòbils) que tinguin referència amb Lleida o utilitzin dades de l’“Open Data” de l’Ajuntament de Lleida s’han premiat 4 aplicacions, de les quals dues són utilitzables per telèfons Android, una per Windows Phone 7 i una altra per Nokia. Aquestes aplicacions seran descarregables a partir de les “Store” de cadascun dels models i es promocionaran a través del servei “Open Data” de la Paeria.

Durant aquesta Magical LAN Party també s’ha gravat una producció audiovisual que relaciona la trobada amb el món templer i de misteri. Aquesta producció serà aviat visible a través de Youtube.
  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat