Esteu aquí: Inici Notícies La Lleida Lan Party estrena el Magical amb el rodatge d’una producció audiovisual

La Lleida Lan Party estrena el Magical amb el rodatge d’una producció audiovisual

L'edició d'enguany de la Lan Party ha aplegat uns 500 participants, convertint-la en una de les més importants de l’estat. Algunes de les activitats més destacades són el concurs de creació d’edifics 3D per Google Heart o el Future Modding Tournament per “tunejar” els ordinadors

La Lleida Lan Party estrena el Magical amb el rodatge d’una producció audiovisual

La producció audiovisual, del gènere de terror, és sobre zombis templaris. Els exteriors s'han rodat al Castell templer de Gardeny i els interiors als platós del centre © Ajuntament de Lleida

La Lleida ha estrenat aquest cap de setmana el Magical Media amb la celebració de la Lan Party, que s’ha inclòs en els actes la Festa Major de la ciutat. La cita amb els amants, curiosos i simpatitzants de les noves tecnologies, la informàtica o els infojocs s’ha organitzat en l’edifici del Magical i en diferents instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat l’espai i ha avançat que la Lan Party ha estrenat el Magical amb el rodatge d’una producció audiovisual. Segons l’alcalde, aquesta és la millor manera d’estrenar aquest Centre Experimental per a la Producció Audiovisual, Multimèdia, Digitalització i Arxiu de Continguts. Es tracta d’una producció del gènere de terror sobre zombis templaris, que ha rodat els exteriors al Castell templer de Gardeny i els interiors als platós del centre i en la qual hi han participat uns 40 lleidatans, entre productors i actors.

La Lleida Magical Lan Party ha aplegat uns 500 participants, fet que la converteix, segons ha afirmat l’alcalde de Lleida, “en una de les trobades més importants de l’estat”. Durant els tres dies que té lloc, des de divendres i fins demà diumenge, proposa una oferta variada d’entreteniments. Entre les moltes activitats programades, destaca el concurs de creació d’edificis 3D per Google Heart, que permetrà veure aviat per Internet diversos edificis de la ciutat en aquest format. Uns altres atractius són la “Future Modding Tournament”, per “tunejar” els ordinadors, o el taller de vinil i pintura combinats.

La “Lleida Magical Lan Party” ha augmentat enguany la seva oferta amb Expotaku, un espai per promocionar i gaudir de la cultura dels amants del manga i l’anime on els participants i visitants han trobat múltiples activitats relacionats amb el món del manga i del còmic. Els jocs de rol també tenen el seu espai, així com les consoles, que estan a l’abast dels aficionats a aquests tipus d’entreteniment comú per a totes les edats.

També, dins el marc de la “Lleida Magical LAN Party” s’estan oferint visites guiades al Parc Científic i a l’Arboretum Pius Font i Quer. Per apuntar-se, cal trucar prèviament al telèfon 010.

Aquesta trobada està patrocinada per l’Ajuntament de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Movistar i IWS., i ha sorgit de la iniciativa ciutadana i de les Xarxes Socials. A més, té la col·laboració d'altres institucions i entitats i dels voluntaris.

Més informació i inscripcions en l’adreça: http://magical-party.blogspot.com/

Més informació d’Expotaku a: http://www.expotaku.com/lleida

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat