Esteu aquí: Inici Notícies L’escola Joan Maragall enregistra un DVD amb poemes de Martí Pol al Magical Media

L’escola Joan Maragall enregistra un DVD amb poemes de Martí Pol al Magical Media

Amb la participació i el suport d’alumnes de la Universitat de Lleida

L’alumnat de l’escola Joan Maragall de Lleida ha enregistrat avui un DVD literari amb poemes de Miquel Martí Pol a les instal·lacions del centre audiovisual Magical Media. L’activitat ha comptat amb la participació tècnica d’un grup d’alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida (UdL). Prèviament, els nens i les nenes van treballar la lectura dels poemes i la comprensió dels valors de la pau amb un altre grup d’alumnes d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

Els nens i les nenes han fet també tallers de creació audiovisual sobre temes relacionats amb la pau i la no-violència, com ara un book de fotografies digital, la gravació d’un vídeo amb la tècnica Stop Motion i un debat en un plató de televisió sobre la resolució de situacions conflictives. Estudiants voluntaris de l’assignatura Producció de so i locució de la UdL han realitzat el disseny del DVD.

L’activitat s’emmarca dins el programa d’Escoles Magnet de la Fundació Jaume Bofill, que vincula l’escola Joan Maragall a altres institucions que hi aporten la transferència de coneixement necessària per desenvolupar-lo.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat