Esteu aquí: Inici Notícies Jorgina Domingo, directora del Magical Media

Jorgina Domingo, directora del Magical Media

La periodista lleidatana ha estat directora de comunicació i imatge de la Paeria els darrers 7 anys

Jorgina Domingo, directora del Magical Media

Jorgina Domingo, directora del Magical Media

Jorgina Domingo Massanés és la nova directora del Magical Media. La periodista lleidatana s’incorpora al centre de producció audiovisual que l’Ajuntament de Lleida i la UdL impulsen al Parc de les Humanitats de Gardeny després d’haver estat, els darrers set anys, directora de comunicació i imatge de la Paeria.

Jorgina Domingo (Lleida, 1961) té una àmplia trajectòria professional en el camp del periodisme i de la comunicació. A Segre va treballar des del 1997 en la posada en marxa del projecte digital d’aquest grup on, a més, va realitzar reportatges per al diari escrit i va ser tertuliana de Lleida Televisió. Abans, va ser subdirectora del Nou Diari, redactora en cap del Diari de Lleida, cap de la secció de comarques del diari La Mañana, ENG de la delegació de TV3 a Lleida i redactora de Ràdio Terraferma. Va cursar estudis de Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. La periodista continua adscrita al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Lleida per exercir la seva nova funció.

Magical Media es troba en la fase final d’obres. En aquest equipament es desenvoluparan projectes audiovisuals, s’impartirà formació universitària i de cicles superiors i s’ubicaran vivers d’empreses relacionats amb aquest sector.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat