Esteu aquí: Inici Notícies Inauguració el 25 d’abril de l’escola de cinema i televisió ECCIT al Magical Media

Inauguració el 25 d’abril de l’escola de cinema i televisió ECCIT al Magical Media

Promoguda per David Casals-Roma i apadrinada per Isona Passola

L’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT), creada i dirigida per l’expert en tècniques cinematogràfiques David Casals-Roma, s’inaugurarà el proper dia 25, a les 12.30 hores, a la seu ubicada al Magical Media del Parc Científic de Lleida. Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, apadrinarà el centre.

La nova escola oferirà el curs vinent una diplomatura de tres anys en Direcció Cinematogràfica i cursos monogràfics de tres mesos especialitzats en àrees com l’escriptura de guions, el documental, la direcció fotogràfica, el muntatge i la interpretació. ECCIT també organitzarà masterclasses amb directors de renom.

El lleidatà David Casals-Roma és llicenciat en Cinema i Mitjans de Comunicació per la Universitat de Birkbeck de Londres i ha ampliat la seva formació en cursos i tallers de diferents països europeus i dels Estats Units. Ha treballat en diverses escoles de cinema d’Anglaterra, França, els Estats Units i Espanya, on ha impartit classes d’escriptura de guions i de direcció cinematogràfica. La seva trajectòria com a cineasta l’ha fet mereixedor de més de cent premis nacionals i internacionals.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat