Esteu aquí: Inici Notícies Ilerna Online, amb seu al Parc Científic, “trending topic” a Espanya amb la campanya #TienesTiempo

Ilerna Online, amb seu al Parc Científic, “trending topic” a Espanya amb la campanya #TienesTiempo

L’empresa de FP a distància és tendència a Twitter amb prop de 2.000 piulades i la participació de 151 usuaris

Ilerna Online, empresa de FP a distància amb seu al Parc Científic de Lleida, va aconseguir ahir ser trending topic a l’Estat espanyol amb el llançament de la campanya publicitària #TienesTiempo. El seu espot va ser tendència a Twitter amb 1.988 piulades, el 93% de les quals van ser repiulades. D'aquesta manera, i amb la participació de 151 usuaris de Twitter, Ilerna Online es va situar en tercer lloc a Catalunya i en setena posició a Espanya sota el hashtag #TienesTiempo.

Per celebrar aquest èxit inesperat, Ilerna Online ofereix avui, 12 de juliol, un descompte de 50 euros a les persones que es matriculin a qualsevol dels seus cicles de FP a distància. El centre formatiu ofereix una varietat de 14 cicles de formació professional on line de diferents famílies formatives (educació, sanitat, administració i informàtica, entre d'altres) i els alumnes poden examinar-se a la capital de la seva província.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat