Esteu aquí: Inici Notícies Festival de “drone" al Magical Media per celebrar el dia internacional d’aquests aparells voladors

Festival de “drone" al Magical Media per celebrar el dia internacional d’aquests aparells voladors

El dissabte 14 de març des de les 9.00 fins a les 18.30 hores

El Magical Media serà la seu de la celebració el 14 de març del Dia Internacional dels Drone. L’associació Lleida Drone, amb la col·laboració del Parc Científic, organitza una jornada festiva adreçada al públic familiar i als afeccionats des de les 9.00 fins a les 18.30 hores.

A les 10.30 hores s’impartirà un taller de muntatge de mòbils voladors Flone. Una plataforma específica permetrà utilitzar els smartphone com a drone de baix cost. Un cop muntats, els telèfons volaran per l’espai de 4.000 m3 habilitats amb xarxa de protecció per a aquestes demostracions.

A les 12.30 hores, es presentarà al públic la plataforma logística MLG-FAED, que dissenya el Parc Científic al Liquid Galaxy Lab. El projecte FAED utilitza els drone per traslladar desfibril·ladors en cas d’emergència al lloc on es produeix una crisi cardíaca. FAED utilitza tecnologia Google i es desenvolupa amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i l’empresa Neosalus Solutions.

La jornada inclou també vols de drone en l’espai protegit, gimcanes de drone infantil i juvenil i exposició d’aparells. Un equip de 40 especialistes treballen en l’organització d’aquest esdeveniment obert al públic i d’accés lliure.

dia internacional drone 2015

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat