Esteu aquí: Inici Notícies El vicepresident del Parc i el degà de la Facultat de Lletres de la UdL presenten al Magical un nou premi de creació audiovisual

El vicepresident del Parc i el degà de la Facultat de Lletres de la UdL presenten al Magical un nou premi de creació audiovisual

Un total de 84 estudiants han participat en la jornada “Llums, càmera, acció!”

El vicepresident del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Busqueta, han presentat avui al Magical Media la convocatòria per al 2014 d’un nou premi de creació audiovisual.

La presentació ha tingut lloc durant la celebració de la jornada tecnològica Llums, càmera, acció!, organitzada per alumnes de Comunicació de la UdL. Un total de 84 estudiants de diferents instituts i universitats catalanes han participat en els tallers de so i de gravació de la jornada.

El nou premi està dotat amb 1.900 € i el guanyador enregistrarà gratuïtament el seu microespai o espot a les instal•lacions del Centre Audiovisual Magical Media. L’Obra Social d’Ibercaja i l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol col•laboren en aquesta iniciativa.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat