Esteu aquí: Inici Notícies El Magical serà un dels complexos audiovisuals més avançats d’Europa

El Magical serà un dels complexos audiovisuals més avançats d’Europa

La tecnologia d’imatge serà la mateixa que s’utilitzarà als Jocs Olímpics de Londres 2012

Els tècnics del Magical Media ubiquen aquest mes els equips d’alta tecnologia a les instal•lacions. La tecnologia del centre de producció audiovisual lleidatà estarà a l’altura de les grans produccions internacionals. Les càmeres ubicades als platós són del mateix tipus que les que s’utilitzaran als Jocs Olímpics de Londres de 2012. La sala de so Dolby 7.1 i l’espai de producció, amb el sistema Mistika 3D, aviat acabaran el procés de proves i verificacions.

La construcció del Centre de Producció Audiovisual Magical Media encara la recta final. Ja han finalitzat les obres dels edificis dels platós i la zona de camerinos i serveis. En breu acabarà la urbanització de la plaça on estarà situat un dels platós exteriors.

L’antic teatre, totalment restaurat, està dissenyat amb espais per a la formació i per a les empreses. Aquesta oferta inclou superfícies de diferents mides i necessitats tècniques, que es convertiran en les seus de les entitats relacionades amb el sector. La direcció ja està en contacte amb diverses empreses interessades a traslladar-se al Magical.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat