Esteu aquí: Inici Notícies El Magical Media prepara la celebració a Lleida del Dia Mundial de la Televisió

El Magical Media prepara la celebració a Lleida del Dia Mundial de la Televisió

Amb alumnes de la UdL, l’institut Caparrella i l’Escola d’Arts Leandre Cristòfol

El Magical Media prepara la celebració a Lleida del Dia Mundial de la Televisió, que es commemorarà el proper dia 21. Els alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Leandre Cristòfol han iniciat avui el muntatge dels decorats necessaris per gravar un programa especial dedicat a aquesta jornada.

Des de fa dos mesos, alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida (UdL), del grau d’Imatge i So de l’institut Caparrella i de l’Escola Municipal d’Arts Leandre Cristòfol treballen per tirar endavant aquest esdeveniment. En la majoria de casos, aquesta feina forma part del currículum de pràctiques que desenvolupen els alumnes al Magical.

L’alumnat en pràctiques de la UdL i de l’institut Caparrella s’encarrega de la realització del programa commemoratiu. Així mateix, han gravat i editat uns vídeos que s’emetran conjuntament amb l’esmentat programa. La directora del centre audiovisual, Jordina Domingo, destaca la importància “d’haver aconseguit per primera vegada la confluència de tres centres educatius que ha fet possible la celebració a Lleida d’aquesta jornada”.

El programa especial és una iniciativa de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, que conduiran Mònica Mombiela, de Lleida.com, i Mariví Chacón, de Lleida TV, i debatrà sobre el futur del mitjà televisiu.

L’esdeveniment compta, a més, amb la participació de 9 televisions de la demarcació, moltes de les quals realitzaran activitats pròpies. Lleida TV i Pirineus TV retransmetran en diferit el programa commemoratiu.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat