Esteu aquí: Inici Notícies Dos estudiants becats pel programa “Google Summer of Code” desenvolupen els seus projectes al Parc Científic

Dos estudiants becats pel programa “Google Summer of Code” desenvolupen els seus projectes al Parc Científic

Presentació del Laboratori TIC i del GDG Lleida

El president del Parc Científic i rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, i el vicepresident, Àngel Ros, han saludat avui els estudiants de l’Escola Politècnica Superior de la UdL becats pel programa Google Summer of Code. Joan Llimiñana i Ismael Arroyo desenvolupen aquest estiu els seus projectes al Laboratori TIC del Parc Científic.

La trobada ha tingut lloc durant la presentació pública del Laboratori TIC, un espai ubicat al Viver TIC que es dedica a la recerca, el desenvolupament de projectes i l’intercanvi d’experiències entre les empreses del Parc i els grups de recerca de la UdL, especialment amb l’Escola Politècnica Superior (EPS). Els projectes que estan en marxa en col·laboració amb empreses són:
  • Liquid Galaxy Lab, amb l’EPS i Ponent 2002
  • Usabilitat i web semàntica, amb GFT IT i el Grup de recerca GRIHO
  • Comunicacions, amb Lleida.net i l’EPS
 
Llimiñana i Arroyo desenvolupen els projectes Open Data i Benchmarking, respectivament, en el marc de la tecnologia Liquid Galaxy Lab. Aquests dos projectes figuren entre els 1.400 projectes seleccionats per Google Summer of Code entre 30.000 presentats de tot el món. Els estudiants lleidatans cobraran 5.000 $.
 
Més informació a http://g-liquidgalaxy.com
 
Fernández i Ros han presidit també la presentació del Lleida Google Developers Group (GDG), a càrrec d’Andreu Ibáñez, responsable de Projectes de Ponent 2002, que compta amb 48 inscrits. El GDG de Lleida va celebrar una trobada dissabte passat i va presentar les famoses Google Glass. Ara prepara un Devfest per al proper octubre.
 
Més informació a http://gdglleida.com
 
  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat