Esteu aquí: Inici Notícies Cita internacional al Magical l’any 2015 d’alumnes, creadors i artistes de cinema de tot el món

Cita internacional al Magical l’any 2015 d’alumnes, creadors i artistes de cinema de tot el món

La Fundació Sorigué promou les Jornades Internacionals “Moviement” en el marc de la Mostra de Cinema Llatinoamericà

Les Jornades Internacionals de Cinema Moviement, una iniciativa de la Fundació Sorigué, reuniran a l’abril del 2015 els millors alumnes de les universitats i escoles cinematogràfiques del món amb professionals de prestigi de la indústria cultural. Les jornades se celebraran en el marc de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

La iniciativa va ser presentada ahir al Magical pel president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la directora de la Fundació Sorigué, Ana Vallés. Els acompanyaven el degà de la Facultat de Lletres de la UdL, Joan Busqueta; el director de la Mostra, Juan Ferrer, i els representants de l’Escola Superior de Cinema de Catalunya, l’Escola de Cinematografia i de l’Audiovisual de Madrid, l’Escola Nacional d’Experimentació i Realització Cinematogràfica de Buenos Aires i el circuit de curtmetratges Kimuah del País Basc.

Les jornades inclouran master classes, cicles de conferències, debats, workshops i producció de curtmetratges, entre d’altres. L’objectiu és promoure el cinema com a activitat cultural, posar en contacte alumnes i professionals i servir de plataforma per a nous conceptes cinematogràfics.

  • Twitter
Accions del document

Magical Media: magical@magical.cat

Twitter Facebook YouTube Vimeo Linked In

PARC TECNOLÒGIC - OFICINA DE GESTIÓ:
Tel. 973 27 29 22
Fax 973 26 71 61
Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo, 1a Planta

Avís legal

Direcció del MAGICAL:
Jorgina Domingo direccio@magical.cat